Nytt medlemstilbud innen bedriftshelsetjeneste

Grønn Jobb – Bedriftshelsetjeneste (BHT)

Grønn Jobb er en godkjent og landsdekkende bedriftshelsetjeneste som hjelper tusenvis av små og mellomstore bedrifter med å dekke lovpålagte HMS-krav på en enkel måte. De har god erfaring med behovene og HMS-krav for håndverksbedrifter.

Få en enkel og rimelig BHT-avtale

Med Grønn Jobb får du et enkelt tilbud som dekker lovpålagt BHT. Tilbudet er spesielt tilpasset mindre bedrifter for å dekke den lovpålagte tilknytningen til godkjent bedriftshelsetjeneste etter kravet fra Arbeidstilsynet.

Bli kunde på 5 minutter

Medlemsbedrifter får et rabattert spesialtilbud. Få raskt svar fra rådgiverne deres, enten du vil bli ny kunde, eller om du er en kunde med spørsmål.

Les mer og få spesialtilbud her

 

Miljøfyrtårn 

Grønn Jobb har også godkjente miljøfyrtårnkonsulenter, og kan bistå din bedrift med å bli Miljøfyrtårn-sertifisert. 

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifisering for bedrifter som ønsker å vise sitt samfunnsansvar og drive mer lønnsomt gjennom bærekraftig fokus. 

Hvorfor bli Miljøfyrtårn? 

Bedrifter som er Miljøfyrtårn-sertifiserte, opplever ofte dette som et konkurransefortrinn, ved blant annet at miljøbevisste forbrukere og bedriftskunder verdsetter og foretrekker ofte å samarbeide med sertifiserte bedrifter. Du kan også bruke Miljøfyrtårn-logoen i markedsføringen din. 

Bli Miljøfyrtårn på 10 uker!

Medlemsbedrifter får et rabattert tilbud.  

Les mer og få tilbudet her