Hjem / Om oss / Bedriftstilpassede kurs

Kursene våre kan skreddersys og tilpasses spesielt for bedrifter og eller laug. Dette kan være relevant for malermesterbedrifter, byggmestre og entreprenører. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud.

NS 3420
Standarden for maler- og beleggarbeider NS 3420-T ble revidert og gitt ut på nytt i desember 2019. Alle prosjektkontrakter som er signert etter denne datoen, skal benytte ny standard med mindre annet er angitt. Vi tilbyr fordypingskurs i endringene i standarden.

Kontraktskurs 
Et godt samarbeid mellom hovedentreprenør og UE på et tidlig stadium, helst før malerarbeidene prosjekteres, kan i seg selv avgjøre om prosjektet blir vellykket eller mislykket både for byggherre og malerentreprenøren. Vi tilbyr kurs innen de mest brukte kontraktene (NS 8405-8416) som benyttes i bransjen, samt hva du bør kjenne til i Håndverksloven og Bustadoppføringsloven. 

MLF PRO 
Ønsker du innføring i hvordan du bruker systemet? Ta kontakt så setter vi opp et kurs for deg.

Fargekurs
Vi kan også varmt anbefale kursene til NCS Akademiet, som du også vil finne i vår kalender. NCS Akademiet tilbyr fargekurs som er tilpasset alt fra de helt uerfarne til de profesjonelle fargesetterne. Flere og flere som jobber med fargeprodukter ser verdien i å gi kunden god fargeveiledning.

Les om våre elektroniske kurs her.

Noe du savner?

Vi utvikler gjerne kurs som kan forenkle hverdagen i bedriftene.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!


Fride Walgren

Administrativ rådgiver
fride.walgren@mlf.no
952 31 690

Fride Walgren

Administrativ rådgiver
fride.walgren@mlf.no
952 31 690