Meld deg på årets generalforsamling

Velkommen til årets generalforsamling

Du velger selv om du vil møte opp fysisk eller følge den fra skjermen hjemme, i bilen, på møterommet eller på kontoret. Uansett hva du velger, har vi samlet et knippe spennende innledere, så vi anbefaler alle å tune inn 6. juni 2024. Stemmegivning vil bli digital for alle som skal delta.

Fysisk vil årets generalforsamling foregå på Lily CountryClub på Kløfta, sør for Gardermoen. Vi legger opp til en hyggelig middag og sosialt samvær på kvelden, samt overnatting for de som trenger det. Mer info og priser i påmeldingslenken.

 

PROGRAM

Kl 12: Det kan alltid bli verre!

Vi vil starte dagen med et spennende motivasjonsforedrag med Kapteinen fra Kompani Lauritzen, John Hammersmark. For at team skal lykkes, må individene prestere, inkludert lederen. Men intet team kommer i mål hvis man ikke vet hvor man skal og hvordan man skal komme seg dit. Også kjent som Kapteinen, har 23 års erfaring fra Forsvaret men har også jobbet i næringslivet. Tidlig begynte han å undre seg over hva det er som får mennesker til å virke som individer og i gruppe.

Kl 13: Næringspolitiske gjennombrudd

Bygghåndverk Norge ble stiftet i 2022. Robert Steen, Administrerende direktør kommer til årets generalforsamling og vil dele hvilke saker de har jobbet med siste år, og hva de har vunnet frem med.

Sammen for seriøsitet

Fair Play Bygg er et samarbeid mellom arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner for å skape en ryddigere byggebransje for seriøse bedrifter og deres ansatte. Daglig leder Lars Mamen m/flere kommer for å fortelle om hvordan de bidrar til å stoppe arbeidslivskriminalitet.

Kl 14: Hybrid (digital og fysisk) generalforsamling

DAGSORDEN

 1. Åpning v/ styrets leder. Presentasjon av ordstyrer
 2. Minneord over medlemmer som er gått bort siden forrige generalforsamling
 3. Styrelederens tale
 4. Protokoll fra ordinær generalforsamling for driftsåret 2023
 5. Årsmelding for 2023
 6. Regnskap for 2023
 7. Fastsettelse av budsjett og medlemsavgifter
 8. Innkomne forslag
 9. Honorar til styrets medlemmer
 10. Valg
 11. Orientering om tid og sted for landsmøte med generalforsamling i 2025

Meld deg på her