Marius Hellestveit, en eventyrer fra Bergen


Marius Hellestveit er  21 år og kommer fra Bergen. Marius  skulle bli industrirørlegger, men helt ut av det blå dukket det opp en annonse fra opplæringskontoret for Overflateteknikk i Bergen. Og slik gikk det til at han ble lærling hos Øystein Tvedt AS

I NM konkurrerer han i gulvlegging. 

Utdanning:

Austreid VG1 Teknisk industriell produksjon, VG2 Industri teknologi, Lærlingeskolen Byggfag.

Hva tenker du om NM?

Bare gleder meg til NM. Gruer meg ikke i det hele tatt. Litt spent på opplegget.

Mest spent på?

Litt spent på opplegget.

Hva liker du best å jobbe med?

Liker når det er gjort et bra forarbeid og trivelig å komme på plassen. Da kan jeg også gjøre en best mulig jobb! Liker utfordringer.

Hvilke egenskaper trenger en god maler?

Man må være selvstendig, men også kunne samarbeide med andre.

Hva tenker du om fremtiden?

Planen fremover er å fortsette der jeg er. Jeg trives godt der jeg er nå, og vet at jeg får fortsette å jobbe her etter at jeg har tatt svennebrev.

Hva gjør du utenom jobb?

Jeg driver jeg litt for meg sjøl. Liker å skru og mekke på båter, og da er jeg så heldig at jeg også tjener penge på hobbyen. Også har jeg en hund. Jeg er glad i å reise, og kjøre bil. Frihet er viktig for meg.

Dette burde folk vite:

Vi gjør så mye forskjellig. Alt for få vet at gulvlegging er et eget fag. Også er det en veldig trivelig bransje å jobbe i. Hvis du tar det på alvor, får du fort ansvar, og det gir også frihet. Det betyr mye for meg.