Kjære medlemmer og samarbeidspartnere!

Vi takker for samarbeidet i året som har gått, og gleder oss til et nytt og spennende år.

Vår nye landsforening Bygghåndverk Norge ble formelt stiftet 16. august av Byggmesterforbundet og Malermestrenes Landsforbund.

Den nye organisasjonen er en frittstående paraplyorganisasjon for ulike bransjeforbund innen Bygghåndverk, en arbeidsgiverorganisasjon som sammen med eierorganisasjonene fokuserer på faglig, juridisk og kommersiell støtte til medlemsbedriftene.

Sentrale arbeidsområder for de to bransjeforbundene og BHN er arbeidslivs- og utdanningspolitikk, byggereglene, offentlige anskaffelsesregler, seriøsitetsutfordringer og generell næringspolitikk for SMB-bedrifter.

Gjennom BHN viderefører MLF sin medlemsservice for å betjene medlemsbedriftene på områder som før er dekket av BNL/NHO, herunder også arbeidsgiverservice med juridiske tjenester.

Vi er glade for å kunne ønske nye medlemmer velkommen, og det er hyggelig å kunne dele at bare de to siste månedene av dette året har vi fått fem nye medlemmer.

Velkommen til Malermester Djupvik AS fra Bodø, Malerfirmaet Rune Brekka AS fra Kragerø, Malermester Rune Stende fra Gjøvik, Tore Werner Olsen AS fra Elverum og Fiks Malermester AS fra Oslo.

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul, og et godt fremgangsrikt nytt år.

Julehilsen fra alle oss i administrasjonen!