Laster Arrangementer

Våtromskurs BVN Grunn + A-mod og oppdatering

mai 23, 2023 13:00 - 18:00

Våtrom Grunnmodul + A-Modul
Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning eller som livesending via web. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.

Deltaker må i løpet av 3 uker ha gjennomgått alle videoer og løst oppgavene. (om du ikke rekker dette så ta kontakt for utsettelse).
For de som også skal ta A-Modul så vil man ytterlige måtte løse og få godkjent en prosjektoppgave – de som får sin prosjektoppgave godkjent meldes så opp til en elektronisk eksamen. Denne avholdes normalt sett 3-4 uker etter endt kurs.

Oppdatering
Fra 1. januar 2015 er oppdatering i A-Modul blitt gjort obligatorisk og må gjennomføres hvert femte år.
Fra 1. januar 2023 er oppdatering i modul B også blitt obligatorisk hvert femte år. Overgangsordninger gjelder.

Obligatorisk oppdatering av våtromsertifikater er for å sikre at kompetansen innen våtromsbygging er oppdatert, da både løsninger og produkter endrer seg raskt.

Etter gjennomført kurs skal du ha fått oppdatert dine kunnskaper om våtrom og kjennskap til ny oppdatert BVN og sikre at de overordnede kvalifikasjonskravene i Plan- og bygningsloven innfris.

Oppdatering inngår i dag en som en del av våtromskurset. Deretter må man videre inn på vår våtromsportal for løsning av oppgaver.
Etter gjennomført oppdatering får kursdeltagerne utstedt nytt sertifikat med dato for gjennomført oppdateringskurs.

NB! Alle som deltar på disse kursene – må ha tilgang til BVN.

Varighet
De som ikke har gjennomført prosjektoppgaven kan ikke stille til eksamen for å få A-modulsertifisering. Det er kandidatens eget ansvar å følge opp dette. Eksamen i A-Modul avholdes ca- 3-4 uker etter kurset.

Forkunnskaper
Kandidaten må ha svenne-/fagbrev eller dokumentere 5 års relevant praksis i det faget du ønsker å ta våtromssertifikat i.
Lærlinger kan delta på våtromskurset og ta våtromssertifikatet når de har mindre enn 6 måneder igjen av den totale læretiden.

Hvem passer kurset for?
Alle faggrupper som utfører arbeid med våtrom. F.eks. tømrere, flisleggere, malere, membranleggere, prosjekterende, betongarbeidere, murere, blikkenslagere, elektrikere mv.

Priser:
Grunnmodul: Kr 5 100 (ordinært kr 5 250)
Grunnmodul og A-modul: Kr 6 100 (ordinært kr 8 250)
Oppdatering A, B og C modul: Kr 2 100 (ordinært kr 2 790)

Påmelding gjøres HER.

Share This Event

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Detaljer

Sted

Nettbasert kurs

Arrangør

Norsk Fagutdanning