Laster Arrangementer

Hold av datoen! Mer info kommer.

des 05, 2022 Heldags

Nå kan MLF tilby 20 % rabatt til alle medlemmer på ett nytt og moderne digitalt kursopplegg. Kurset er digitalt og tilbys på norsk, engelsk og polsk, og kan gjennomføres når og hvor det passer deg. Fysisk slukkeøvelse kommer i tillegg.

Driver du med arbeid som skaper gnister, jobber med åpen flamme, varmluftsverktøy eller skaper høy varme på andre måter, er det stor sjanse for at du trenger sertifikat i varme arbeider.

Målsetning

E-læringskurset skal bidra til å gi deltakeren nødvendige kunnskaper om hvordan en brann kan starte og utvikle seg, tiltak som må gjøres for å kunne utføre varmt arbeid på en trygg måte, og hvordan man kan slokke en brann hvis det likevel skjer.

Målgruppe

Kurset er for alle som skal utføre varme arbeider eller være i rollen som brannvakt i et område hvor det utføres varmt arbeid.

Varmt arbeid er arbeid hvor man bruker verktøy som avgir nok gnister eller varme til at en brann kan oppstå. Eksempler på varme arbeider er sveising, skjæring, sliping, vinkelsliping, lodding, taktekking med åpen flamme eller varmluftsverktøy og annen bruk av åpen ild.

Kurset arrangeres av Trainor Elsikkerhet AS og du finner mer informasjon om kurset HER.

Share This Event

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Detaljer

Kategorier for Arrangement:
,