Hjem / Utdanning  / Linnea

Egil Knudsen AS, Bergen

Fortell litt om deg selv

Jeg er en jente på 21 fra Bergen og har jobbet som maler i 5-6 år nå vil jeg tro. De 1-2 første årene var det bare i ferier og når jeg hadde mulighet før jeg begynte læretiden min.

 

Hva er bakgrunnen din?

Min tippoldefar var maler, og min oldefar startet firmaet jeg nå jobber i. Det var egentlig litt tilfeldig at jeg ble maler. Jeg jobbet en vinterferie før vi skulle velge vgs og syntes det var kjekt og spennende. Angrer ikke et sekund på at jeg tok valget om å gå malerfag. Også er det ekstra gøy å kunne skryte på meg at jeg er femte generasjon maler hehe.

 

Hva driver du med på fritiden?

Vanligvis bruker jeg fritiden min i stallen, men dette året står hesten min i Danmark mens jeg fokuserer på skole og trening. Jeg er veldig glad i og alltid ha noe å gjøre, så for meg er det veldig greit å kunne jobbe på dagtid, gå skole på ettermiddag og stikke på treningssenter på kvelden.

 

Hva hører du på når du jobber?

Jeg er kronisk lei mine egne spillelister så hører veldig mye på podcast på jobb. Alt fra Lørdagsrådet til Dynga og Skrekkpodden er gøyt. Så ja, egentlig litt av alt.

 

Hvordan trener du til NM?

Jeg henger mye tapet og strie på jobb for tiden så jeg får støvet av de teknikkene siden det ikke vanligvis er så mye av det på jobb. Så har jeg begynt å kladde litt på en fremdriftsplan og sett en del på oppgaven. Blir fort til at jeg ser og prøver å planlegge litt på skolen på ettermiddagene som et lite avbrekk i lesingen hvis hodet ikke er helt med etter en lang dag på jobb.

 

Hva tenker du om NM?

Jeg gleder meg mye! Både til å delta og gjøre mitt beste men også og kanskje kunne lære nye ting. Jeg er veldig spent på hvordan det vil gå og vil være kjempe fornøyd for muligheten til å delta!