Hjem / Utdanning  / Espen Kolbjørnsen 2023

Ragnvald Moe AS, Lillehammer

Fortell litt om deg selv

– Jeg bor på en gard i en liten bygd tretti minutter utenfor Lillehammer. Der har jeg blant annet sauer, som jeg steller litt med.

Hva er bakgrunnen din?

– Jeg tok byggfag første året på Vargstad VGS. Jeg hadde vanlig VGS første året, og så tre år i læra hos Ragnvald Moe AS. Kjempeløsning med tre år i læra, for meg som var skolelei.

Hva driver du med på fritiden?

– Alt og ingenting! Har interesse for bil, men driver også med Disc Golf. Det er på en måte golf, bare at du har frisbee istedenfor ball, og kurver istedenfor små hull i bakken.

 

Hva hører du på når du jobber?

– Samme podcastene som Sigurd. Så det går mye i podcast, og litt musikk. Blir fort litt bygdemusikk, og så noe med litt mer fart i, som får hverdagen til å gå litt fortere.

 

Hvordan trener du til NM?

– Vi har jo fått informasjon om oppgavene i år, så har fått laget noen kasser som står på lageret. Så der driver vi på og prøver og feiler når vi har tid!

 

Hva tenker du om NM?

– Jeg var med forrige gang i 2021. Det ble ikke seier dessverre, så da prøver jeg igjen! Det er mye vanskeligere og mer tidkrevende oppgaver i år, sammenlignet med sist. Jeg fikk god connection med alle som var med, så gleder meg til å se igjen folk og prate og være sosial! Jeg gleder meg også til å begi meg ut på oppgaven, og kjenne på spenningen når folk står rundt og ser på, rett og slett.