To intense dager med trening før NM er tilbakelagt

To intense dager med trening før NM er tilbakelagt

11 utøvere fra hele landet fikk trening i alt fra klikkvinyl til sjablonger på treningsleir på Stovner denne uka. Hele bransjen sto samlet i et felles kompetanseløft.

Vi takker for to fine dager med 11 flotte ungdommer. Opplæringskontor, lærere, maler- og byggtapetsermestre, gulvleggere, instruktører og leverandører fra hele bransjen hadde samlet seg på Stovner i anledning treningssamling og uttak til NM i overflateteknikk. Nivået på årets utøvere imponerte oss alle.  Men enda morsommere var det, at samtlige, ikke bare utøverne, kunne dra hjem fra samlingen og hadde lært noe nytt.

Garvede malermestre fulgte nøye med på på dør- og tapetdemonstrasjon. Da Malermester Øyvind Christoffersen, nyutdannet og sertifisert NCS fargerådgiver kom for å undervise om farger, så var det ikke bare lærlingene som satt seg ned for å lære, men samtlige leverandører og malermestre flokket seg sammen, og lærte noe nytt. Dette har blitt en fin kompetanseplattform for hele bransjen, som vi håper å kunne bygge videre på.

 

Innen malerfag var hele åtte utøvere påmeldt og bedømmingen ble svært krevende for dommerne som syntes alle viste et høyt nivå. Til slutt var det tre kandidater som gikk videre til NM under Bygg Reis Deg 16. til 19. oktober.

Vi gratulerer til Line Røe Holmli fra Lorvik og Skjørholm Malerservice As, Trøndelag
Thea Marie Rubbestad fra H&M Malerservice as  i Rogaland og
Martin Ødeby Sivertsen fra Malermester Pål André Eriksen As i Østfold som skal knive om tittelen Norges beste maler, på Bygg Reis Deg AS 16. til 19. Oktober.

Og gratulerer til Håkon Nielsen fra Nime AS i Møre og Romsdal,
Simen Eiris fra Gulv & Malerkompaniet i Telemark og
Marius Hellestveit fra Øystein Tvedt AS i Hordaland som skal konkurrere om å bli Norges beste gulvlegger!

Tusen takk til alle fantastiske leverandører og samarbeidspartnere som har stilt opp med produkter og kunnskap på treningssamlingen.

IFI var innom og intervjuet. Resultatet kan ses her:

Flere bilder og mer om samlingen, finner du også på vår Facebook-side.