Bruker du bannere på byggeplassen?

Bruker du bannere på byggeplassen?

MLF logoen står for kvalitet og trygghet. Nå kan MLF kan sammen med X-Ide tilby svært gunstige priser på bannere og klistremerker med både MLF logo, mestermerket og egen bedriftslogo.

bannerbilde

 

 

 

 

 

I samarbeid med X-Ide har vi gleden av å tilby MLF bannere til våre medlemsbedrifter som er påført bedriftens navn sammen med MLF logo og mestermerket.  Bannerne er produsert i Mesh, dvs er gjennomhullet, slik at de kan henge utendørs selv i sterk vind. De egner seg godt til å henge opp utenpå stillas, og synliggjør bedriften på en god møte. Bannerne har taljer rundt hele, slik at de skal være enkle å henge opp. X-Ide har rask leveringstid og er en svært pålitelig leverandør.

PRIS BANNERBanner på byggeplass

  • 1 stk. banner 5 m x 1 m, kr 1.250,-
  • 5 stk. bannere  5 m x 1 m, kr 5.500,-
  • 10 stk. bannere 5 m x 1 m, kr 9.500,-

Vi har også produsert klistremerker som er svært godt egnet til firmabiler. Per i dag tilbyr vi to ulike klistermerker, ett med teksten “Vi søker lærling” og ett med teksten”Bruk en malermester, Kunnskap, kvalitet, garanti”. Disse klistremerkene gir vi bort til våre medlemmer. Dersom du ønsker å bestille egne klistremerker med bedriftens logo, har vi gleden av å tilby følgende

PRIS KLISTREMERKE MED BEDRIFTSLOGOKlistremerker

  • 50 stk Klistremerker 600,-
  • 100 stk. klistermerker 1.000,-

 

X-Ide tilbyr også gode priser på  pvc-bannere, rollups,  storformat og trykksaker.  De kan selvfølgelig også lage bannere og duker i andre formater, om du ønsker det. Priser på dette oppgis på forespørsel.

Ønsker du å bestille bannere, klistemerker og/eller annet?

Send din bestilling til  kari.wilsgard@mlf.no . Husk å få med produkt, antall og leveringsadresse.