Årets NM utøvere

Ewelina 20, Heidi 24, Thomas 19, Petter 19 og Nicolai 21 har kvesset bladene, stilt tidsuret og finjustert presisjonsarbeidet. Nå er de klare for Norgesmesterskap om litt under en måned.

NM for maler og gulvlegger 2017

Slik blir NM

Navn: Thomas Øyen Kristiansen

Konkurrerer i: Malerfaget

Kommer fra: Trondheim

Alder: 19

Bedrift: NTNU

Lærling: Ja

Personalia: Thomas er en rastløs  type som finner roen i malerfaget. Han liker varierte arbeidsdager. Når han ikke jobber, liker å mekke bil og trene styrke. Thomas har også to hunder og samboer.

 

Navn: Petter Strandmo Isaksen

Konkurrerer i :  Gulvlegging

Kommer fra: Oslo

Alder: 19

Bedrift: Bjørn Simonsen & Sønn AS

Lærling: Ja

Personalia: Petter har gått Bygg og Anlegg på Kuben og Overflateteknikk på Stovner. Han håper deltakelse i NM kan være positivt på CVen og videre jobbkarriere. Utenom jobb liker han å se på filmer og spille spill. For tiden er det “That 70s show” det går i, og Petter mener årets konkurransegulv ville glidd rett inn i hans favorittserie.

 

Navn: Nicolai Engelbrecht

Konkurrerer i: Gulvlegging

Kommer fra: Akershus

Alder: 21

Bedrift: Din Gulvlegger AS

Lærling: Ja

Personalia: Nicolai har gått studiespesialisering på Eikeli. Han fikk tilbud om jobb som gulvlegger etter videregående, og trives så godt med det, at han nå har tenkt til å ta svenneprøve og fortsette med det. NM er en fin mulighet til å lære fra de beste og utfordre seg selv.

 

Navn: Heidi Domaas

Konkurrerer i : malerfaget

Kommer fra: Møre og Romsdal

Alder: 24

Bedrift: Malermester Martin Uggedal AS

Lærling: Ja

Personalia: Heidi trives i malerfaget fordi det er kreativt og variert. Hun liker best å holde på med restaurering, og håper å lære seg alle tradisjonelle teknikker før hennes læremester går av med pensjon. Hun er også med i NM for å lære noe nytt og utfordre seg selv. Heidi trener styrke når ikke jobber, og sier at det kommer godt med i jobben.

 

Navn: Ewelina Sekiw

Konkurrerer i: Malerfaget

Kommer fra: Oslo

Alder: 20

Bedrift: Malermestrene AS

Personalia: Ewelina har gått første året på Bygg og anleggsteknikk på Kuben før hun begynte som lærling hos Malermestrene. Ewelina hadde tidlig interesse for malerfaget og har visst lenge at det er maler hun ville bli. Det Ewelina liker best er å jobbe med sjablonger, og aller helst tegne for fri hånd. Ewelina trener også styrke på fritiden og er opptatt av både trening og kosthold.