MLF PRO

MLF PRO - Et unikt bransjetilpasset styringssystem for medlemsbedrifter.

 

 

MLF PRO er et komplett skybasert KS og HMS-system, som gjør det enkelt for prosjektleder og håndverker å kommunisere i sanntid. Nytt prosjekt opprettes i prosjekstyringsverktøyet på nett.  Håndverker sjekker av i Appen på byggeplass når rutinen er utført. Avvik med bilder blir straks synlig for prosjektleder. Systemet er bygd opp på En Bedre Bedrift og inneholder et stort dokumentbibliotek som følger byggherreforskriften og internkontrollforskriften. MLF PRO er et ferdig spesialtilpasset bransjesystem, kun tilgjengelig for våre medlemmer.

MLF PRO  for PC finner du her.  Vi anbefaler å bruke en nyere nettleser  som Microsoft Edge eller Google Chrome ved bruk av MLF PRO. (Internet Explorer fungerer svært dårlig, og frarådes). Google Chrome kan lastes ned her.

 

 

 

Inneholder

 • Kvalitetsstyring og HMS
 • Prosjektstyring
 • Sky og App
 • Bransjerutiner og sjekklister for kvalitet
 • Elektroniske mannskapslister
 • Timelister
 • Risikostyring og SJA
 • Avvikssystem
 • Digital dokumentasjon
 • Kan koples med annen programvare
 • BRUKERVEILEDNING MLF HMS OG KS pr. 23.1.19 rev

 

Enklere hverdag med app

Med MLF PRO  får du tilgang til prosjektene også på nettbrett og smarttelefon, og kan enkelt føre avvik, lage endringsmeldinger, hente opp tegninger etc.
MLF PRO app mobil/nettbrett kan lastes ned her:

 

 

 

 

 

 

Hva koster det?

Antall ansatte

Lisens/ måned (NOK)

0 – 5 440,-
6 – 10 640,-
11 – 15 790,-
16 – 20 990,-
21 – 50 1.340,-
51 – 100 1.690,-
101 – 200 2.190,-
Over 200 3.190,-

 

 

 

 

 

Gratis Demo og studentversjon

Medlemsbedrifter har anledning til å  teste ut MLF PRO gratis. Ta kontakt med oss  for å få teste det ut. Vi tilbyr også en studentversjon gratis for alle som studerer til å bli maler- og/eller byggtapetsermestre.

MLF vil holde kurs over hele landet med innføring i programmet. Vi oppfordrer laugene til å ta kontakt for å sette opp kurs.
Følg med i kalenderen vår hvor vi legger ut kursdatoer.

 

Brukervilkår

BRUKERVEILEDNING MLF HMS OG KS pr. 23.1.19 rev

Brukervilkårene finner du her

 

Hva skjer med EBB og HSEQ nå?

EBB revideres for siste gang i år. Etter 2018 vil EBB og HSEQ ikke lenger revideres og oppdateres. Når Windows stadig oppdateres, opplever vi at EBB er mindre og mindre kompatibelt. EBB sliter teknisk fordi tiden har gått  fra systemet slik det opprinnelig var laget. Etter 2018 vil også de som opprettet EBB gå av med pensjon, så vi vil i tillegg stå uten teknisk kompetanse på systemet. Er du fremdeles blant de som bruker EBB, kan den oppdateres til å fungere etter 2019. Brukerveiledning finner du her. Vi minner om at denne versjonen ikke revidert og kvalitetssikret etter 2018.

Slik oppdaterer du EnBedreBedrift